Česko má novou Miss studentek vysokých škol!

Česko má novou Miss studentek vysokých škol!

Velké finále MISS ACADEMIA ČR ve středu 31. března dosáhlo svého vrcholu. Volba již čtrnácté „nej“ vysokoškolačky, kterou organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, proběhla v duchu antiky v Městském divadle Zlín. Titul a korunku MISS ACADEMIA 2010 od poroty získala Kateřina Kubačková studující Ostravskou univerzitu obor management v neziskovém sektoru.

„Mé pocity z výhry jsou jednoznačně šťastné. Jsem ale unavená, oslavy své výhry nechám na později,“ vyjádřila se těsně po vyhlášení výsledků Kubačková. Dvacetiletá rodačka z Horního Těrlicka prošla s přehledem všemi soutěžními disciplínami. Úvodní choreografií, rozhovorem s moderátorem, promenádou v plavkách i šatech. Statečně se poprala i s letošní volnou disciplínou - uvázáním tógy na naolejované mužské tělo.

Vítězství v soutěži ji přineslo také mnoho hodnotných cen jako např. poukázky k péči o pleť, oblečení, boty nebo elektroniku. Vítězka obdržela mimo jiné balíčky kosmetiky, sadu šperků, možnost přepravy po ČR i za hranice naší republiky zdarma, nafocení profesionálního booku nebo peněžní poukázku. Kateřina získala i auto k zapůjčení na půl roku, bezplatnou přípravu na zkoušku IPMA a absolvování kurzu projektového řízení a efektivní komunikace.

Foto: Studenta

Titulem I. VICEMISS ACADEMIA 2010 se pyšní Michaela Junová pocházející z Českých Budějovic, která studuje obor Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví na Jihočeské univerzitě. Titul II. VICEMISS ACADEMIA pak vybojovala Lenka Kuglíková z Brna, jejímž oborem je Cestovní ruch na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě. Během slavnostního večera byl vyhlášen také tradiční titul MISS ACADEMIA ONLINE, o němž rozhodovala široká veřejnost. Největší počet hlasů získala jedenadvacetiletá také Lenka Kuglíková. Spolu s titulem získala věcné ceny od společnosti vyrábějící elektroniku a další dárky od partnerů soutěže.

Nově se vyhlašoval titul MISS ACADEMIA Hlas, který byl zajímavý především pro místní posluchače Rádia Zlín. S největším počtem hlasů si jej odnesla Jana Tůmová z Prahy studující na Karlově univerzitě.

Vítězky se do soutěže probojovaly z konkurence 255 přihlášených dívek. Spolu s dalšími finalistkami prošly náročnými castingy v Praze a ve Zlíně a spoustu zážitků si odnášejí ze dvou bohatých soustředění a módní přehlídky.

„Tématem letošního ročníku byla antika. Není tedy divu, že atmosféra, scéna i scénář finálového galavečera se nesly ve stejném duchu. Soutěžící dívky, diváci v sále i ti, co sledovali přímý přenos přes univerzitní televizi Neon, se ocitli v době starověkého Řecka, do níž byl vyslán moderátor Jiří Mádl jako gladiátor. Měl za úkol najít novou ženu pro nejvyššího boha Dia,“ objasnila program večera jedna z manažerek Eva Krutáková. Finálový večer byl zakončen slavnostním rautem a MISS párty pořádanou v MusicLandu Zlín, kam se celá finálová desítka dopravila luxusní limuzínou a svou pouť soutěží oslavila.

Tomas Karlikus

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější