MISS ACADEMIA: poslední možnost stát se nejkrásnější studentkou roku 2011!

MISS ACADEMIA: poslední možnost stát se nejkrásnější studentkou roku 2011!

Náborová kampaň MISS ACADEMIA byla na webových stránkách soutěže ukončena 31. prosince 2010. Pokud jste se nestihly přihlásit, nezoufejte! Letos poprvé máte unikátní možnost přihlášení se přímo na castinzích v Praze a Brně. Přijďte a ukažte, že i Vy máte (s)mysl!

První casting se uskuteční 7. ledna v pražském hotelu Hilton, druhý  o týden později 14. ledna v Brně, kde bude místo konání včas upřesněno. Oba castingy začínají v deset hodin ráno registrací doposud přihlášených dívek. Pokud se soutěže chcete zúčastnit a propásly jste registraci na webových stránkách, dostavte se do jedenácté hodiny dopolední. S sebou si vezměte potvrzení o studiu (index či ISIC), občanský průkaz, černé společenské šaty a plavky.

Co vás na castinzích čeká?

„Připravte se na zdolání vědomostně-inteligenčního testu, poté bude následovat rozhovor s porotou a nakonec přijde na řadu promenáda v plavkách. Do poroty zasednou zajímaví lidé z řad mediálních partnerů projektu, ale také odborníků z různých profesních oblastí.“ přiblížila program PR manažerka a tisková mluvčí Žaneta Cvernová.

Projekt je již po patnácté organizován studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. V rámci předmětu Komunikační agentura si studenti na vlastní kůži vyzkoušejí náročné přípravy, organizaci i dokončovací práce na projektech v praxi.

Hledáme miss, která má (s)mysl!

Foto: Studenta

Více informací:

www.missacademia.cz a www.facebook.com/missacademia.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější